Friends Indeed

We hebben ons einddoel gehaald! Op de dag van ons vertrek hebben we nog enkele donaties gekregen en hebben we op die dag dus de begrootte EU 7000,- behaald! Bij deze willen we iedereen bedanken voor de donaties en/of het kopen van flessen wijn!

We waren al een tijd lang op zoek naar een geschikte stichting waarvoor we ons, voor én tijdens de reis, kunnen inzetten en we hebben deze gevonden in Friends Indeed.

Friends Indeed zet zich in voor verschillende projecten in India. Wij gaan ons inzetten voor het project Campus Challenge.

Het idee is om in Nederland geld in te zamelen om daar iets te kunnen betekenen. We willen dit uiteraard niet alleen doen in de vorm van geld, we zijn ook bereid om een tijdje (vrijwilligers)werk te verrichten. Voorjaar 2009 hebben we 2 maanden meegeholpen in India.

We hebben in overleg met Anne van Friends Indeed besloten om geld in te zamelen voor een 4X4 voor de ambulante zorg op het project. Het ingezamelde bedrag is verdubbeld door de Stichting Wilde Ganzen. Tijdens ons verblijf in India hebben we de 4X4 aangeschaft.

Kijk voor meer informatie op de website van Friends indeed 

 

campus_ontwerp.jpgraitu_hele_fiets.jpg