Van Tirol naar Verona Posted september 10, 2008 by Administrator

Off

Na Nauders zijn we afgezakt naar Italië richting het Gardameer. Hier vonden we een leuk klein campingkje bij de boer, Agriturismo MasoLizzone. Gelegen vlakbij een klein dorpje waarvanuit een smal weggetje naar het landhuis liep. Gelukkig geen tegenliggers, want keren is niet echt een optie. Toen we eenmaal geinstalleerd waren begon het te regenen…Natuurlijk, zo is het al een paar dagen. Maar gelukkig was het van korte duur.
Vanuit ons daktent hadden we superuitzicht op de bergen. Dat is nog eens leuk wakker worden! Na de was te hebben gedaan zijn we eens gaan rondrijden met de laptop op schoot op zoek naar onbeveiligde wireless internet. We voelden ons net een stel hackers. Elke keer als er op het scherm een groen bolletje zonder slotje verscheen, dan  zou het moeten lukken. Maar uiteraard verscheen deze alleen als we niet konden stoppen en een aantal meter verder was het alweer te laat. Na een aantal pogingen waren we het zat en hebben we onszelf getrakteerd op een heerlijke pizza!
De volgende dag hebben we een nacht aan het Gardameer gestaan om de volgende dag weer verder te gaan naar Verona.
Hier zijn we gister aangekomen op de enigste camping die er is. Maar is ideaal gelegen. 10 minuutjes lopen naar de binnenstad. Het is een lange steile trap, dus naar beneden 10 minuten en naar boven eerder 20 minuten.
Verona is een leuke stad met mooie winkeltjes, maar daar hebben we toch niks te zoeken dus lopen we liever in de zijstraatjes, wat overigens ook veel mooier is.
Vandaag rijden we richting Venetië, even kijken of we daar een camping in de buurt kunnen vinden.

agriturismo_masolizzone.jpgverona_ala_dell_arena.jpg